• välgörenhet_mat

    "Det är fantastiskt att se hur vi hjälps åt och vad vi
    tillsammans redan har kunnat åstadkomma."

FITLINE - VÄLGÖRENHETSARBETE

Ett etiskt val

Det finns mycket som är attraktivt med Fitline och Beautyline när man är på jakt efter hälsosamma kosttillskott och effektiv skönhetsvård, men det som gör att man väljer just dessa produkter med en riktigt skön känsla ända in i själen är att vi på PM International, som står bakom varumärkena Fitline och Beautyline, också är mycket aktiva inom välgörenhet.

För varje Fitline produkt du köper så bidrar du till en bättre värld, för en verklig del av summan du betalar för din Fitline produkt går rakt in i World Vision. World Vision är en välgörenhetsorganisation som tillsammans med PM International arbetar med utsatta barn runt om i världen.

Utbildning och sjukvård - och nya möjligheter

Rent konkret handlar Fitlines och World Visions samarbete om att tillgängliggöra utbildning och sjukvård åt barn som inte kan ta sådant för givet. Ur ett större perspektiv menar Fitlines grundare, Rolf Sorg, att man bidrar till att stödja och rusta upp hela samhället när man hjälper barn till bättre liv.

Fadderbarn

Vi på PM International är idag ansvariga för över 1000 fadderbarn, och ger dem helt nya förutsättningar i livet. Barnen vi hjälper på andra sätt är mångfaldigt fler.

Att mäta framgångar i siffror, pengar och statistik är roligt, och visst känns det fantastiskt när det går bra för en i stort och smått, men inget kan mäta sig mot känslan när man kan göra verklig skillnad i människors liv; när man är med att förändra ödets riktning.

FITLINE PRODUKTER

Bidra till ett bättre liv och en bättre värld

Du som köper Fitline produkter och Beautyline produkter från PM Sverige bidrar direkt till våra välgörenhetsprojekt. Det är bonusen du får, utöver tillgång till marknadens bästa kosttillskott och hudvårdsprodukter. För det måste tilläggas, att det arbete vi gör med World Vision är ett direkt resultat av de framgångar vi nått med Fitline. När man talar om ringar på vattnet så är Fitline ett perfekt exempel där en god ursprungsidé lett till allt från hundratals jobbtillfällen, hundratusentals nöjda kunder och verkliga insatser för människor - främst barn - på utsatta platser på planeten.

Prestation, skönhet och välmående

Bland våra produkter i serierna Fitline och Beautyline finns kosttillskott för maxad prestation och återhämtning inom sport och fitness; fantastiska näringstillskott för gemene man och allmänhälsan samt hudvårdsprodukter för skönhet och välmående. Alla produkter undergår samma strikta tester som läkemedel gör och allting framställs enligt NTC för att konkurrera - och utklassa - marknadens bästa produkter. Den som väljer Fitline - eller Beautyline - väljer det allra bästa.

NTC

NTC handlar om optimalt näringsupptag och är ett koncept utvecklat och patenterat av PM International, som står bakom Fitline, Beautyline och de välgörenhetsprojekt vi sjösatt i samarbete med World Vision. Akronymen NTC står för NäringsTransportKoncept (svensk översättning) och innebär att man får högre biotillgänglighet vid upptaget av näringsämnen, samt att transporten av det som behövs till rätt slutdestination är effektivare. De Fitline produkter du investerar i når fram snabbt, pricksäkert och extremt effektivt.