Om vår välgörenhet 

Bidra till ett bättre liv och en bättre värld

Du som köper produkterna från PM Sverige bidrar direkt till våra välgörenhetsprojekt. Det är bonusen du får, utöver tillgång till marknadens bästa kosttillskott och hudvårdsprodukter. För det måste tilläggas, att det arbete vi gör med World Vision är ett direkt resultat av de framgångar vi nått med våra produkter. När man talar om ringar på vattnet så är vi ett perfekt exempel där en god ursprungsidé lett till allt från hundratals jobbtillfällen, hundratusentals nöjda kunder och verkliga insatser för människor - främst barn - på utsatta platser på planeten.

Tillsammans gör vi det möjligt för barn att utbilda sig, få medicinsk hjälp och ett ökat välmående. 

Prestation, skönhet och välmående

Bland våra produkter i serierna finns kosttillskott för maxad prestation och återhämtning inom sport och fitness; fantastiska näringstillskott för gemene man och allmänhälsan samt hudvårdsprodukter för skönhet och välmående. Alla produkter undergår samma strikta tester som läkemedel gör och allting framställs enligt NTC för att konkurrera - och utklassa - marknadens bästa produkter. Den som väljer Sport - eller Beautyline - väljer det allra bästa.

NTC

NTC handlar om optimalt näringsupptag och är ett koncept utvecklat och patenterat av PM International, som står bakom varumärken och de välgörenhetsprojekt vi sjösatt i samarbete med World Vision. Akronymen NTC står för NäringsTransportKoncept (svensk översättning) och innebär att man får högre biotillgänglighet vid upptaget av näringsämnen, samt att transporten av det som behövs till rätt slutdestination är effektivare. De produkter du investerar i når fram snabbt, pricksäkert och extremt effektivt.